luni, 14 iunie 2010

Nudism

Sunt o doamna de 33 de ani, casatorita, nu am copii. Fantezia mea este sa merg cu sotul meu la plaja la nudisti, fie aici in tara, unde ar exista posibilitatea sa ma intalnesc cu vre-un cunoscut - ceea ce ar fi excitant, fie afara, unde nu ma cunoaste nimeni. Mi-ar placea sa mergem intr-un loc unde este multa lume care face nudism, nu in locuri izolate, unde sa fiu privita si admirata, consider ca mai am inca un corp frumos. Mi-ar placea sa stam intr-o comunitate unde si ceilalti sa fie dezbracati, femei si barbati laolalta, sa ne privim unii pe altii. Vreau sa facem doar plaja, fara sa implice sex sau alte perversiuni care se pot face la malul marii. Sotul meu nu este de acord ca eu sa apar goala in fata altor barbati, dar mie mi-ar placea foarte tare sa stau dezbracata si sa observ privirile indiscrete ale unor barbati goi, priviri care sa imi cerceteze fiecare particica din trup. I-as lasa sa se uite, i-as incita, as desface usor picioarele sau as sta in pozitii care sa ma expuna, doar din placerea de a fi privita. Unoeri am reverii, cum ar arata o astfel de zi la plaja, ce as face, cum as reactiona, ce mi-ar placea sa se intample. Cred ca este foarte excitant sa fi admirata si le invidiez pe cele care pot face nudism. Din pacate aceasta este doar o fantezie, caci nu il vad pe al meu sot capabil sa-mi indeplineasca acest capriciu prea curand.

6 comentarii:

  1. Poti sa te expui imbracata sumar "din neglijenta" pe balcon de exemplu. Situatii se gasesc, stai linistita, imaginatie bogata tre' sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nudismul este foarte fain, odata incercat ramai nudista toata viata. Eu l-am incercat si nu regret nimic. Ai o oarecare jena la inceput, ti se pare ca toti barbatii se uita numai la sexul tau, dar cu timpul nu mai dai asa mare atentie si totul devine numai placere. Eu zic sa incerci sa stai de vorba cu sotul si sa incercati, merita.

    A.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu l-am incercat, senzatia e unica. Merita incercat.

    RăspundețiȘtergere
  4. mie nu mi-a placut decat senzatia de a nu fi incorsetat de textile cand e atat de torid,,
    si cu mine a vb un barbat exact cand m-am intors, mi s-a parut ciudat

    altfel, nu-i vorba decat de anatomia omului si nu de perversiuni,
    la sauna m-am simtit ciudat, dar oamenii erau normali

    nu cred ca conteaza, dar nu a fost in tara

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e nicio diferenta intre nudismul din tara si cel din afara. Site-urile porno sunt intesate cu imagini de pe plajele din afara si aproape deloc cu imegini furate din Romania, deci macar din punctul asta de vedere esti mai safe. Baiatul probabil ca a vrut sa vorbeasca cu tine pentru ca era needucat iar tu erai singura. Unii cred ca orice femeie e de agatat. A incercat, daca reusea bine, daca nu, nu. Daca nu ti-a placut senzatia de a fi privita inseamna ca nu esti nudista. Totusi, eu iti recomand sa mai incerci macar odata, poate atmosfera in care ai incercat prima data nu a fost prea prielnica.

    RăspundețiȘtergere
  6. "sunt o doamna ,ce p..a mea !"

    RăspundețiȘtergere